Florida en Bahamas 2024 – checkout

Ook al heb je honderden vlieguren, een verhuurder van een vliegtuig wil dat je eerst met een door hem aangestelde instructeur gaat vliegen om te laten zien dat je het echt kunt. Vanmorgen om 09:00 werden er op het vliegveld van Kissimmee verwacht voor deze vluchten. Onze instructeur is Steven en hij wil met ons het circuit uit, een paar oefeningen doen zoals steile bochten en noodlandingen, gevolgd door enkele touch and goes op het vliegveld.

Marcel eerst, ik achterin. Een uur later zat Marcel achterin en ik voorin. Weer een uur later waren we beide goedgekeurd. Op de grond nog een hoop papierwerk en daarna waren ‘good to go’.

De middag hebben we vrij en hebben we nog een Ingress banner gelopen nadat we bij 3 Sisters geluncht hadden. Dat zijn de buren van 2 Brothers waar we gisteren gegeten hebben.

Morgen naar de Bahamas!