Florida en Bahamas 2024 – Sun ’n Fun

Lang geleden, in 2012, zijn Marcel en ik al eens bij Sun ’n Fun op het vliegveld van Lakeland geweest. Dit jaar is de 50e editie, een goede reden om er nog eens naar toe te gaan. Het is een fly-in met daarnaast een grote expositie van allerlei leveranciers die iets te bieden hebben op het gebied van vliegen. We zijn snel binnen, alles is perfect geregeld voor parkeren en toegang op het terrein.

Er staat vanalles buiten opgesteld, oude vliegtuigen, nieuwe, militaire en nog veel meer, het is prachtig. We zijn in een C17 militair vrachtvliegtuig geweest – tot in de cockpit, en dat terwijl buiten met heel veel kabaal een vliegshow gegeven werd. In de middag hebben we onder andere shows gezien van de Thunderbirds (6 F-16 vliegtuigen), en van een F-35. Uiteraard kwamen ze vaak over ons heen met de naverbranders aan wat heel veel herrie oplevert. En iedereen zat elkaar met een big smile aan te kijken, wat een feest!

Onderweg terug naar Kissimmee hebben we zin in een lap vlees. Via Google vond ik in Kissimmee een steak restaurant, 2 Brothers. Het blijkt in een gezellig gebied te liggen met nog veel meer restaurants, hier kunnen er de komende dagen vaker naar toe.