Cruise NY – UK 11: Zeedag 4 van 8

We beginnen de dag beide sportief, beide gaan we hardlopen op dek drie. Het is best wel fris, we varen tussen Canada en IJsland in de buurt van Groenland en het is buiten elf graden. Na het sporten duiken we beide de sauna in – na elkaar want ik ben langer met hardlopen bezig dan Vincent.

Het blijkt met de sauna wat anders te werken dan we dachten, gisteren heeft Vincent een dagpas geregeld voor 35 dollar voor sauna & spa, maar naar nu blijkt is de sauna gratis en moet je voor de spa betalen. De spa bestaat uit een stoomcabine,  verwarmde luie stoelen en een rust gedeelte – en je moet zwemkleding aan. De sauna zit in de heren kleedkamer en is gewoon gratis te gebruiken, wat mij betreft is dat goed genoeg.

De klok gaat om twaalf uur weer een uur vooruit, het verschil met Nederland is nu nog 3 uur.

Om twee uur ’s middags ga ik naar de film Bohemian Rapsody in het theater. Ik had de film al een keer gezien en vond hem zo leuk dat ik hem nog wel een keer wilde zien.

Vincent heeft weer koorrepetitie, op 7 augustus is het optreden.

En dan is het alweer tijd voor Friends of Dorothy, eten en de show in het theater.

Julie, een van onze tafelgenoten, bleek gisteravond zeeziek geworden te zijn en te laat haar pilletjes ingenomen te hebben, daarom waren zij gisteren ook niet in restaurant Britannia en hebben Francis en Brian samen aan de zespersoons tafel gezeten. Zielig.

De show in het theater vond ik erg leuk, een high-energy performer die op eigen wijze allerlei instrumenten, zelfs een looprekje, bespeelt en er een verhaaltje bij vertelt.


tQ8GKpQ
Theater op dek 1+2+3

HXwc3Tz
Theater op dek 1+2+3