Sun ’n Fun 2011: De eerste tornado waarschuwingen

Het tornado seizoen begint dit jaar vroeg in Florida, vandaag werd gewaarschuwd voor wervelwinden in de zware buien – erg ongebruikelijk in deze tijd van het jaar. De storm brengt veel schade met zich mee, en dat is uiteraard extra zuur voor Sun ’n Fun waar honderden vliegtuigen buiten staan en gewoon niet naar binnen kunnen omdat de hangaars in gebruik zijn voor andere zaken. In de loop van de dag wordt een aantal vliegtuigen ondersteboven geblazen.

Wij zitten zo ongeveer de hele dag binnen, foto’s bewerken, blog bijwerken, contact maken met het netwerk van het werk of daar alles nog werkt, je moet toch wat. Ook pakken we nogmaals alle kaarten erbij, en nemen we de vluchten voor morgen helemaal door. Lijnen op de kaarten, verboden gebieden vermijden, frequenties noteren.
’s Avonds wordt het droog, volgens de buienradar is de ellende voorbij. De verwachting is nog steeds dat morgen een stralende dag wordt (en daarna ook), nu nog nauwelijks voor te stellen.

Een gedachte over “Sun ’n Fun 2011: De eerste tornado waarschuwingen

  1. Peter

    Balen dat er niet gevlogen kan worden. Duim voor jullie dat morgen idd stralend wordt; hier in NL wordt voorspeld dat het 22 graden wordt, ik wens jullie net zulk mooi weer toe!

    We moeten gauw weer eens live bijpraten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *