Vakantie: Portugal 2009, dag 5

Dinsdag verhuisdag. Janna, Harry, Maarten, Wouter en Casper gaan nog een weekje in het huis van Thijs (ook een kennis van Jos en Martine) logeren en wij gaan naar Lissabon. We hebben eerst meegeholpen met de verhuizing naar Thijs, daarna brengt Janna ons naar Lissabon, ruim 250 kilometer noordelijker van Odemira.

Na inchecken een hapje eten met een roseetje erbij – het bleek een fles te worden in plaats van een glaasje, en we vielen prompt in slaap toen we even terug waren in het hotel.
Ons hotel ligt vlakbij de zee, in de lage stad. We zijn met de lift naar het hoge deel van de stad gegaan en hadden daar een prachtig uitzicht over de lage stad die baadde in de avondzon. In de hoge stad hebben we nog even wat gedronken, en later gegeten in een leuk klein Portugees restaurantje.

Veel mieren uit de tipi hadden zich kennelijk verstopt in onze tassen, ze blijven tevoorschijn komen…

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15596229_eQAiA&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]