Vakantie: Portugal 2009, dag 4

Het nadeel van slapen met kinderen in een tent is dat je ook vroeg wakker bent als de kinderen al voor zeven uur wakker worden. En dan blijkt ook nog een miereninvasie te hebben plaatsgevonden, de tipi zit er vol mee (gelukkig kregen we mierenlokdoosjes waarmee het probleem gelijk opgelost was).
De bedoeling was vandaag een dagje strand, maar de jongens willen maar 1 ding: spelen met hun nichtjes en neefje Marlieke, Annemiek, Else en Thomas. We zijn even op het strand geweest, maar daarna toch maar door naar Jos en Martine.
In de loop van de dag zijn Janna, Harry, Vincent en ik teruggegaan naar de tipi’s en hebben we een prachtige wandeling in de buurt gemaakt, ik heb me daar ook uitgeleefd met mijn nieuwe groothoeklens op mijn fototoestel.
We zijn ook met zijn vieren lekker Portugees wezen eten, later op de avond werden de jongens door Jos teruggebracht naar de tenten.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15596215_GrGsy&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]