Vakantie: Portugal 2009, dag 3

Tegenover ons appartement zit een bakker, en die gaat op zondag al om half acht open. Dus wat lekkere broodjes kopen en onderweg.

De hele dag hebben we file-loos kunnen rijden, heerlijk! In portugal was er nog wel een heel stuk zonder autosnelweg, maar ook dat stuk was niet druk en konden we lekker doorrijden. De temperatuur schommelt vandaag rond de dertig graden.
Om kwart voor vijf (portugese tijd, het is een uur vroeger dan bij ons) arriveerden we bij Jos en Martine, en uiteraard HARRY! Na zes weken was de familie Pronk-Visser weer herenigd.
De afgelegde afstand vandaag was 961 kilometer in 8 uur en 40 minuten, gemiddeld 99 kilometer per uur!

Na een heerlijke hartige pannenkoekenmaaltijd van Martine gaan we onderweg naar onze slaapplaats: twee tipi-tenten. Een kennis van Jos en Martine is een kleinschalige, luxe camping gestart met verschillende soorten tenten, wij slapen dus in tipi’s, Janna en Harry in de ene, Vincent en ik met de kinderen in de andere.
Bij de tenten staan gebouwtjes met een keukentje, toilet en een heerlijke douche, je deelt dat dus niet met anderen.

Het koelt hier ’s avonds behoorlijk af door de wind van zee, we zitten zo’n 15 kilometer van de kust. Dat is in ieder geval fijn om in te slapen.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15596198_T4m2t&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]