Londen 2008 – dag 4

Vincent wil graag om 11 uur een mis bijwonen in de St. Margareth church, naast de Westminster Abbey, met name omdat een koor komt zingen. Na ontbijt in het hotel blijkt dat de volledige ondergrondse vandaag gesloten is, dus nemen we maar een taxi. En dat was nou ook weer een beetje overdreven, het was eigenlijk niet meer dan 10 minuten lopen.

Ik had van een collega begrepen dat op eerste kerstdag in de middag de kroegen open zouden gaan, maar dat bleek niet waar, alles is potdicht. Na een wandeling dus maar terug naar het hotel voor een drankje en verder wat lezen en spelletjes spelen (lees: breintraining met de Nintendo).

Aan het eind van de middag doen we nog een stuk wandeling over van dag 1, ik wil nog wat foto’s maken van de Regent Street, een dure winkelstraat met leuke kerstverlichting. Tijdens de wandeling blijken niet veel restaurants open te zijn, we spreken af dat we pas gaan eten als we tien open reasaurants gezien hebben. Dat lukte eindelijk na een flinke wandeling.
Het lijkt wel traditie dat steak houses open zijn op eerste kerstdag, bijna alles is dicht op steak houses na; daar hebben we dan ook gegeten.

Na nog wat caiparinha’s in ons hotel is het dan tijd voor onze laatste nacht alweer in Londen…
[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=6999598_7nM6a&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]