Weißensee 2007 – dag 1

Het was erg schrikken gisteravond – de schaatstocht van komende vrijdag is afgelast. En dat was nou precies het doel van de tocht. Ik zat er sterk aan te denken om dan maar gewoon niet te gaan, maar na een nachtje slapen en een paar keer bellen met Janna en overleg met Vincent toch maar besloten naar de Weißensee te gaan en er iets leuks van te maken.
Dus ’s avonds om half zeven staan we op het jaarbeursplein om per nachtbus richting Oostenrijk te vertrekken, uitgezwaaid door de achterblijvers. Er zouden 3 bussen rijden, maar doordat veel mensen hadden afgezegd reden er maar 2 bussen waarvan 1 half gevuld. En daar zaten wij in – lekker veel ruimte voor ons dus.

Vertrektijd was 19:10, in Zevenaar pikten we nog wat mensen op en toen echt onderweg. De vooruitzichten waren niet al te best, de weg ten zuiden van München was afgesloten in verband met de vele sneeuwval; desondanks gaan we onderweg.
In de nacht heb ik redelijk kunnen slapen, Janna wat minder.