Canada 2006: dag 17

Waterval bij Quebec; terug naar Montreal
Bij Quebec liggen ook een paar watervallen, een daarvan hebben we vereerd met een bezoekje. Het is lang niet zo groot als de Niagara falls maar wel leuk om te zien; via een loopbrug kun je over de waterval heen lopen. Ook word je nog getracteerd op een prachtig uitzicht over Quebec.

Na dit bezoek gaan we weer onderweg naar Montreal, maar door het missen van een afslag moesten we weer door Quebec. Op zich niet erg, kunnen we nog een beetje van de stad genieten.
De rit duurde 2:55 uur en was 267 kilometer (inclusief bezoekje aan de waterval).

Voordat we vertrokken uit Montreal vorige week hadden we met de bed&breakfast al afgesproken dat we graag nog een nachtje terug wilden komen, en dat was geen probleem. Dus weer naar Rue Logan gereden, bagage uitgeladen, auto terugbrengen naar het verhuurbedrijf, ijsje halen en op naar de terrasjes voor de laatste pitcher Bierre Rousse voor deze vakantie.
De laatste maaltijd was bedoeld bij een Thais restaurant in Rue St. Catherine; die hadden we 2 weken geleden ook al overwogen, maar het was er zo druk dat we besloten daar op onze laatste avond op bezoek te gaan. En toen bleken ze drie dagen dicht te zijn – helaas.
Het eten bij een ander aziatisch restaurant dat in de buurt zat was wel lekker, maar was niet wat ik gehoopt had voor de laatste avond.