Canada 2006: dag 15

Van Perce naar Quebec
Er stond een lange reis voor de boeg, 752 kilometer. Het verkeer zat dit keer erg mee (op de spits in Quebec na) en 8:25 later stonden we voor een bed&breakfast in Quebec.
Saillante details: de eigenaar van de bed&breakfast in Montreal had ons een B&B aangeraden in Quebec – die twee bleken achteraf ex-vrienden te zijn. Toen ik vanuit de auto hem belde voor een kamer bleek hij vol te zitten; hij raadde ons aan een andere B&B te bellen – en die bleek van zijn broer te zijn. Daar zijn we terecht gekomen.

De eerste indruk van Quebec is die van een leuk provinciestadje; een relatief klein centrum en erg gezellig. Morgen gaan we meer indrukken opdoen, vandaag bleef het bij wat biertjes op een gezellig terras (met veel mensen die in Montreal aan de games hadden mee gedaan) en ergens wat eten.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15728763_cLxU7&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]