Tiësto in Rotterdam

Een week na de Heineken Music Hall was Tiësto in Rotterdam voor een gratis openluchtconcert. In eerste instantie had ik er niet zoveel zin in, maar ’s avonds begon het toch te kriebelen,en zijn we alsnog naar Rotterdam vertrokken.
Het zou om 22:00 beginnen, maar zoals normaal blijkbaar begon hij 40 minuten te laat. Het zou een set worden van anderhalf uur, maar het bleef bij 65 minuten.

De eerste 20 minuten was een beetje warm draaien, maar daarna gingen de remmen los, en was het genieten. Hij dreef op een boot midden op de maas bij Boompjes; er was een mooie laser- vlammen- licht- en vuurwerkshow van gemaakt.

Terug op Centraal Station Rotterdam bleek de laatste reguliere trein 5 minuten geleden vertrokken te zijn; de volgende kans is de nachttrein van 0:59, en die doet er 2 uur over om in Utrecht te komen: die rijdt namelijk via Schiedam, Delft, Denhaag CS, Denhaag HS, Leiden, Schiphol en Amsterdam Centraal naar Utrecht. Vervolgens was de fietsenstalling gesloten, dus moesten we lopend naar huis. We waren 3:30 thuis; en dat voor 65 minuten Tiësto…