Romeo en Julia

Annelot, een nichtje van Vincent, speelde vanavond mee in een moderne versie van Romeo en Julia. Ik was positief verrast, de voorstelling was leuk en onderhoudend; het acteerwerk en tekstvastheid waren wat mij bertreft boven verwachting. Het ging over 2 bendes die tegenoverelkaar stonden, maar waarvan 2 belangrijke personen, Romeo en Juiia op elkaar verliefd werden.

Er was nog een tweede versie van Romeo en Julia, maar die was wat minder onderhoudend; en wel erg ver van het originele thema. Het ging over niet lekker ruiken, deodorant, en aanverwante zaken. Wel grappig, maar versie 1 was leuker.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>