Thailand 2006: Dag 14

Op naar Phuket!
Maar eerst wakker worden. Gisteravond was het weer erg gezellig aan een barretje, en beide merkten we daar de gevolgen van.

De reis ging zeer voorspoedig; om 10 uur met vervoer geregeld door het hotel, naar het vliegveld waar we zo rond 10:20 aan kwamen. Inchecken ging ook zeer vlot, 10:35 zaten we te wachten bij de gate.
11:00 bogon het instappen en 11:17 werden we weggeduwd van de gate. Zeer vlot en efficient allemaal. Een kleine 2 uur later stonden we op Phuket.

Nu nog een uur durende autoreis naar het hotel. Hotel CC Blooms ligt vlakbij Kata Beach en Karon Beach, een klein stukje de heuvels in. Het hotel is prachtig: zwembad, gezellige bar, mooie kamer met uitzicht op zee. Het hotel biedt ook gratis vervoer aan van en naar de stranden in de buurt. En ik kan met mijn PDA vanaf het zwembad gratis wireless internetten.

’s avonds zijn we beneden in het dorpje wezen eten. Het doet erg niet-thais aan: nette schone straten en winkeltjes. Geen eetstalletjes aan de kant van de weg.

Hoewel we moe waren konden we toch niet vroeg naar bed: Vincent is straks jarig!

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15729681_2WK2g&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]