Thailand 2006: Dag 13

Gister kwam het er niet van, maar vandaag wel: de berg Doi Suthep op voor de tempel Wat Prathat Doi Suthep.
Het duurde even voor we boven waren met de rode bus-taxi want er was veel verkeer op de weg. Ook de 300 treden tellende trap stond helemaal vol met mensen, het is nog steeds schoolvakantie en de families zijn er blijkbaar op uit getrokken.
Wat Prathat Doi Suthep is een mooie tempel, er hangen veel klokken die geluk brengen als je ze luidt. En dat vonden de kinderen natuurlijk erg leuk, het was een kabaal van jewelste.
Er treedt wel een tempel-vermoeidheid in, we hebben er nu al zoveel gezien. Het mooiste vond ik toch het uitzicht over de stad Chiang Mai en het vliegveld.

Op de terugweg hadden we kennelijk de verkeerde bus-taxi te pakken, hij stopte onderaan de berg. Uiteindelijk zijn we daarvandaan helemaal teruggelopen naar ons hotel met onderweg zo nu en dan een biertje.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15729674_yJTRr&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]