Thailand 2006: Dag 15

Gister hadden we gezien dat je vanaf Kata Beach met een long-tail boot naar Patong Beach kan varen; op Patong Beach is een stukje homostrand en dat gaan we proberen te vinden.
Het was totaal niet duidelijk hoe je een boot regelt, maar uiteindelijk vonden we er een die ons wel wilde brengen. Ons gevoel was dat het niet al te ver was, maar de tocht over zee duurde uiteindelijk toch nog drie kwartier. Een prachtige boottocht.
Toen nog een flinke wandeling over het strand waarna we zijn gaan zitten onder een parasol op het homostukje. We zijn er tot na zonsondergang gebleven.

In Chiang Mai hadden we de tip gekregen om langs Connect te gaan, een bar met informatie voor toeristen. De plattegrond van Patong Beach lag nog in het hotel, maar Vincent had toch in no-time de juiste straat gevonden, terwijl we ook nog een buitje over ons heen kregen.
Er kwam iemand bij ons zitten die ons een boottrip langs 2 eilandjes voor zaterdag aanraadde, en dat gaan we doen.

We hebben heerlijk gegeten bij La Diva; enig geduld moest opgebracht worden, kennelijk wordt alles vers klaar gemaakt en dat duurt even. Het resultaat was ernaar!

Op ons boottochtje van drie kwartier had de zon aardig huis gehouden, benen armen en hoofden zijn behoorlijk rood.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15729688_9bLkL&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]