Thailand 2005: Dag 2

We landen een half uur te vroeg door een flinke puist wind in de rug om 6:45 lokale tijd (tijdverschil is 6 uur). Daarna door het stroperige verkeer in Bangkok naar ons hotel Residence aan de Surawong Road.
Ondanks het plan wakker te blijven zijn we in slaap gevallen, en om een uur of 12 de stad in gegaan.

Het hotel ligt niet al te ver van de rivier, en daar zijn we naar toe gelopen. En vervolgens met een longtail boot 2 uur lang door de kanalen van Bangkok gevaren.
Er zaten nog een paar tussenstops in: bij een slangen- en krokodillenboerderij, een tempel (Wat Arun), en bij een soort museum met drakenboten die vooral voor bepaalde feestelijkheden gebruikt worden.

Bij terugkomst zijn we nog wat gaan wandelen en hebben onze eerste Singha gedronken (Thais bier).
Door de straat van ons hotel verder in te lopen, van de rivier af, kwamen we in een paar straatjes met het homoleven van Bangkok uit. Daar hebben we lekker heet gegeten en hier en daar nog wat gedronken.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15729580_6rR6y&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]