Thailand 2005: Dag 1

Het is zo ver, we gaan naar Thailand! Ik ben er al een keer geweest in 2003, maar voor Vincent is het een nieuw vakantieland. We gaan een aantal verschillende plaatsen bezoeken/ en beginnen in Bangkok.

Vandaag is inpak- en reisdag. Pas vanochtend zijn de koffers tevoorschijn gekomen en die waren in rap tempo gevuld; rond half twaalf op de bus/trein naar Schiphol en om 14:25 met China Airlines vlucht CI0066 de lucht in.
Op een schreeuwend kind, en vier rochelende en hoestende oude mannetjes na was het een saaie maar voorspoedige vlucht.
Opvallend was de weinige security checks voor vertrek. Geen lastige vragen, en maar 1x de handbagage gescand.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15729574_4vFNr&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]