Baden-Baden

Afgelopen dagen was ik in Boblingen om voor het werk een seminar bij te wonen van een leverancier. Dat leek mij een goede gelegenheid om er een lang weekeinde met Vincent aan vast te knopen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben vanuit Boblingen (bij Stuttgart) naar Baden-Baden (tegen de Franse grens bij Straatsburg) gereden, en is Vincent met de trein gekomen – een trip met 3 kwartier vertraging.

Vincent had gezegd dat ons hotel Bayrischer Hof dichtbij het station zou zijn, dus ik denk ik wandel even naar het station. Bleek een wandeling van 50 minuten te zijn! Terug dus maar met de bus.
Het bleek achteraf dat het festspielhaus tegenover ons hotel het vroegere station was…

Na het eten in het restaurant bij het hotel hebben we nog een wandeling door de stad gemaakt – het was er erg stil, alleen bar restaurant Leo’s zat vol, blijkbaar erg populair. Daar hebben we een wijntje gedronken voor het slapen gaan.