Baden-Baden

Vandaag stond in het teken van het romeins badhuis. Het weer was schitterend, dus voordat we daar naar toe gingen hebben we eerst nog heerlijk op een terrasje in de zon koffie gedronken en Schwartzwalder Kirsch Torte gegeten.

Daarna dus naar het romeinse badhuis Friedrichsbad. In het Friedrichsbad maak je een rondgang langs allerlei baden en sauna’s waarbij je er nog voor kunt kiezen om in het begin flink met zeep geborsteld/gemasseerd te worden zodat je helemaal schoon je rondgang kunt voortzetten.
Aan het eind van de baden en de sauna’s kom je bij de lotions waarmee je je helemaal in kunt smeren, gevolgd door een rustkamer waar je min of meer door iemand wordt ingestopt.

Al met al een zeer geslaagde ervaring!

Na een Mojito bij de Trinkhalle zijn we ergens in het stadje gaan eten. Een leuk en overdag gezellig stadje, veel winkelstraatjes, winkeltjes en restaurants.

’s Avonds nogmaals langs Leo’s dat weer als enige echt vol zat…