Florida en Bahamas 2024 – bonusvlucht

We hebben nog een dag over voordat we terug vliegen naar Nederland. Wat zullen we eens gaan doen? We besluiten nog een retourtje Orlando North Airpark te doen, een vliegveld op een half uur vliegen vanaf Kissimmee. Tien jaar geleden hebben Marcel en ik ook in Florida gevlogen, maar toen vanaf Orlando North bij dezelfde verhuurder Vananda Aviation. Leuk om even terug te gaan naar het honk van 2014.

Marcel heen, ik terug. Voor de terugweg had ik een redelijk willekeurige route bedacht. Maar die bleek wel een leuke eigenschap te hebben, het laatste stuk van 19nm (zo’n 35km) kwamen we recht op de landingsbaan af. We zaten al te grappen over een straight-in van deze lengte.

10 mijl van tevoren moet je Kissimmee Tower oproepen. En wat krijgen we van de toren: een straight-in op baan 06. Yes!

Na deze vlucht is het dan echt voorbij. Nog een keer uit eten in het gezellige centrum van Kissimmee en morgen weer naar huis.

Laatste kopje koffie voordat we weer naar Nederland gaan.