Cruise NY – UK 23: Met de Eurostar naar huis

De trein naar Rotterdam vertrekt om 11:04, gisteren zijn we al even wezen kijken in station Saint Pancras International zodat we weten waar we moeten zijn. We kregen te horen dat het handig is een uur voor vertrek op het station te zijn want we krijgen te maken met securitychecks en paspoortcontrole.

Dus om half tien het hotel uit zodat we om tien uur op het station zijn. Dan blijkt dat de checks qua tijd best meevallen met als gevolg dat we een tijdje moeten wachten voordat we de trein in kunnen.

Stipt op tijd vertrekt de trein en om half vier zijn we in Rotterdam. Voor de laatste keer deze vakantie gaat de klok een uur vooruit, we zijn weer op de Nederlandse tijd aangeland.

Om de vakantie af te sluiten nog een ijsje in Rotterdam en uit eten bij Zies in Utrecht. In korte broek en t-shirt, ik begin me af te vragen of dat zo wel kan; gelukkig zitten er meer mensen in de korte broek. Raar wat 2 weken in pak eten met je doet.

S8B6hPN
Samenvatting van de cruise dagen