Sneak Preview: The Book Thief

thebookthiefThe Book Thief, gebaseerd op de internationale bestseller van Markus Zusak, vertelt het verhaal van Liesel (Sophie Nélisse), een bijzonder en helfdhaftig meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Duitsland naar een pleeggezin wordt gestuurd. Ze leert lezen onder aanmoediging van haar nieuwe familie en Max (Ben Schnetzer), een Joodse vluchteling die door hen verborgen wordt gehouden in de kelder. Voor Liesel en Max is de kracht van woorden en verbeelding de enige manier om te ontsnappen aan de ingrijpende gebeurtenissen om hen heen. The Book Thief is een inspirerend verhaal over doorzettingsvermogen en de veerkracht van de mens. 

De film The Book Thief krijgt een 6.5, te traag, aardig verhaal, goed gespeeld. Vincent geeft een 7.5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *