Vliegen: Deeleigenaar PH-MBW

Mijn vliegmaatje John en ik waren al een tijdje aan het kijken naar de mogelijkheid van een eigen vliegtuig maar daar zat niet echt veel schot in.
Tot we de mogelijheid kregen mee te doen met de PH-MBW waar we beide al regelmatig als huurders op vlogen. De kist is eigendom van Hans en Max en vandaag hebben John en ik elk een kwart van het vliegtuig overgenomen en mogen we ons nu vliegtuigeigenaar noemen! En zo is onze wens toch nog uitgekomen.

Nu maar veel uren gaan maken met bijvoorbeeld veel aerobatics en tochtjes met Vincent of John.

Een gedachte over “Vliegen: Deeleigenaar PH-MBW

  1. hans slotboom

    Hallo Ik zou ook graag willen deelnemen in dit vliegtuig. Kan dat nog ??
    Ik heb een PPL en een deel in een HK36.
    grt hans slotboom

Reacties zijn gesloten.