Vakantie: Portugal 2009, dag 7

Vincent wist dat een eind verderop een strand was met een gay gedeelte. Het is nogal een onderneming om daar te komen, eerst met de boot de Taag oversteken, dan met de bus naar de badplaats Costa Coparica en dan nog met een minitreintje naar het strand. Mede door het net missen van de bus en het treintje zijn we ongeveer 2 uur onderweg geweest.

Na flink bijgekleurd te zijn, zijn we in ruim een uur terug in Lissabon; douchen levert een badkuip vol zand op.
Eten doen we vandaag in de benedenstad bij een typisch portugees restaurantje, pa in de bediening, ma in de keuken en een hulpje (zoon misschien?) die inspringt als pa met de gasten in gesprek is of naar voetbal zit te kijken. Het is normaal in Portugal dat in een restaurant een televisie hangt en aan staat.

Dit is alweer onze laatste dag, morgen naar huis.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15596246_ewGXV&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]