Vliegen: Ameland / Hoogeveen

Vluchtnummer 337
Vluchtnummer 338
Vluchtnummer 339

Twee weken ben ik weer ‘current’ geraakt op de cessna’s van de vliegclub, tijd dus om eens iets leuks te doen!
Vincent en ik zijn vanmiddag eerst naar Ameland gevlogen, onderweg hebben we een paar rondjes gedraaid boven het huis van mijn ouders in Oudkerk. Vliegbasis Leeuwarden was niet active, dus we konden onze gang gaan. Op Ameland hebben we genoten van een lekker ijsje.

De volgende vlucht ging van Ameland naar Hoogeveen. Het vliegveld aldaar staat nu in de belangstelling van piloten omdat het veld bedreigd wordt met sluiting. Het ligt bijna in Hoogeveen; als je op final zit vlieg je over bebouwing, een rare ervaring.

Na een kopje koffie weer terug naar Hilversum. Heerlijk om samen met Vincent weer eens een vliegtochtje gemaakt te hebben!