Londen 2008 – dag 1

Twee jaar geleden zijn we aan het eind van het jaar naar Parijs geweest, vorig jaar naar Madrid; dit jaar gaan we naar Londen. Vandaag, maandag 22 december vertrekken we per British Airways naar Gatwick, een vlucht van veertig minuten. Maar de volledige reistijd van deur tot deur is uiteindelijk toch nog zo’n vijf en een half uur.
Eerder waren we van plan met de trein naar Londen te gaan, maar dat blijkt vele malen duurder te zijn dan vliegen; bovendien rijden voor de terugreis op tweede kerstdag bijna geen treinen, dus toch maar voor het vliegtuig gekozen.

Vincent had weer een leuk hotel uitgezocht: hotel Radisson Edwardian Mountbattan, vlakbij Picadilly Circus. Heel veel bezienswaardige plekken zijn hiervandaan op loopafstand.
Dit is ook de buurt met vele theaters, we kopen kaartjes voor de musical Spamalot van Monty Python voor morgenavond. Vlakbij gegeten bij een Indiaas restaurant met een luidruchtige akoestiek. Op Covent Garden was daarna nog een terras te vinden voor onze traditionele koffie met sambuca.[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=6998522_nDyYt&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]