Autocross Meerkerk

Vroeger, in mijn middelbare schooltijdperk, ging ik regelmatig met schoolvriendjes naar autocross wedstrijden in Friesland, maar sinds ik weg ben uit Friesland kom ik nog maar zelden bij een autocross.

Vandaag, tweede pinksterdag, was een autocross bij Meerkerk, daar ben ik naar toe geweest. Het was leuk om weer eens te zien – het is nog nauwelijks veranderd op wat veiligheidsregels na zoals verplichte verlichting achterop de auto’s en het publiek wat verder van het circuit. Verder nog steeds een lange opsomming via de speaker van alle sponsoren, alleen maar nederlandstalige muziek en de verplichte friet en hamburgers. Ik vond het heerlijk om er weer eens bij te zijn.

Ik had mijn fototoestel bij me; kijk maar eens op het fotoverslag van Autocross Meerkerk 2008.

Een gedachte over “Autocross Meerkerk

Reacties zijn gesloten.