Armin Only

Eind vorig jaar is Armin van Buuren gekozen tot de beste DJ van de wereld, en vandaag begint zijn nieuwe wereldtour. Hij draait vannacht een set van 9 uur; tenminste volgens de aankondiging.

Wij kwamen zo rond half 12 binnen, maar er was nog geen Armin te bekennen op het podium, hij stond ergens achter de buhne plaatjes te draaien. Pas rond een uur of 1 ’s nachts kwam hij tevoorschijn.
In december had ik Armin ook al gezien, en dat was een heerlijke set. Vannacht kwam hij erg langzaam op gang (hij moest dan ook 9 uur vol draaien) en verderop in de nacht werd het steeds leuker.

Erg lang zijn Vincent en ik niet gebleven (Mijndert bleef wat langer), dit had veel te maken met mijn pols. Mijn zus was ’s middags langs geweest en had een verband om mijn pols gedaan om wat steun te geven; desondanks leek het een beter plan om de pols rust te geven in plaats van de hele nacht staan dansen.