Armin van Buuren

Enkele weken geleden maakte Mijndert mij erop attent dat Armin van Buuren een set van 4 uur zou gaan geven in Amsterdam, of ik mee wilde. Natuurlijk wilde ik dat wel.
En even later kwam het bericht dat hij tot de beste dj van de wereld van 2007 werd uitgeroepen, komt dat even mooi uit!

Afgelopen nacht was dan het concert; starttijd 01:00 – het had ook iets vroeger gemogen, ik word ook een dagje ouder. Plaats van handeling: The Sand in Amsterdam, een niet al te grote ruimte waar 2500 mensen in kunnen.
Het voorprogramma was een beetje lauw, maar toen Armin eenmaal begon barstte het feest goed los. Hij draaide 4 uur lang uitstekende dansbare muziek, heerlijk! Voor mij nog redelijk veel onbekende deuntjes, anderen zingen uit volle borst mee; de komende maanden moet ik maar flink wat Armin muziek gaan draaien.

In april staat hij een hele nacht lang alleen in de Jaarbeurs in Utrecht, kaartjes zijn al binnen; hopelijk wordt dat concert minstens zo goed als die van vanavond.