Sneak Preview: P.S. I Love You

Gerry en Holly wonen samen en zijn min of meer gelukkig. Vervolgens komt Gerry te overlijden, en weet Holly geen draai meer te geven aan haar leven.
Dan komt er een brief van Gerry, alsof hij voorzien heeft dat Holly haar leven niet meer op zou pakken, en via een hele rits opdrachten probeert hij haar weer op het juiste pad te krijgen.

P.S. I love you is een redelijke romantische komedie, maar wat mij betreft niet meer dan een zesje waard.

In de pauze was er een quiz, omdat dit officieel de laatste sneak preview van het jaar is wordt er een en ander uitgedeeld. Vincent was een van de gelukkigen die naar voren mocht komen en mee deed met de quiz. De hoofdprijs was een mountainbike, de tweede prijs een groot modelvrachtwagen van Coca Cola; de troostprijzen waren webcams. Omdat Vincent de eerste en tweede prijs niet zag zitten begon hij antwoorden aan andere kandidaten voor te zeggen, zodoende kreeg hij uiteindelijk een webcam…