Gran Canaria 2007

Sinds vorig jaar zomer waren we niet echt meer op vakantie geweest; het werd dus weer eens tijd, en het werd een weekje Gran Canaria in het appartementencomplex Beach Boys Bungalows waar we elkaar op 30 november 2003 ontmoet hebben. Terug naar ons begin dus :).

Het was 8 dagen vrijwel niks doen – in de zon liggen, borrelen, eten, uit gaan, slapen. Alleen op dinsdag zijn we even naar het strand geweest, en zaterdag even met de bus naar de hoofdstad Las Palmas, gevolgd door een gezellige borrel aan het strand.
Vincent is nog een keer alleen een middag naar het strand geweest – ik ben niet zo’n zandhaas…

Kortom: heerlijk uitgerust, ook al hebben we redelijk onmogelijke reistijden: heen vertrek op zondagochend vanaf schiphol om 5:00, terug op Schiphol maandagochtend 3:00 (koninginnedag)…