Parijs 2006: Dag 3

De laatste dag alweer; om 12 uur waren we klaar om uit te checken en mochten we de koffers in het hotel achterlaten. De trein vertrekt rond 7 uur vanavond.

Het regent als we naar buiten gaan; daarom zijn we naar het overdekte winkelcentrum Forum Des Halles gegaan en hebben we een stapel kleding gekocht.

Toen we uitgewinkeld waren zijn we naar een brasserie aan de Place de la sorbonne gegaan om wat te lunchen; daar hebben we van heerlijke franse kaas en ham genoten.
Vervolgens zijn we nog op bezoek geweest bij de Notre Dame. Ook hier was het verschrikkelijk druk, maar de rij bewoog aardig dus we zijn toch naar binnen geweest.

Na een laatste drankje in het Open Cafe hebben we onze koffers gehaald, en zijn we weer richting Gare du Nord gegaan om onze trein te halen. De terugweg reisden we eerste klas – dat zijn wat bredere stoelen, je krijgt een maaltijd aangeboden, en de drankjes zijn gratis. Zo zijn we weer in 3 uur naar Rotterdam gereden waar we geluk hadden: de Thalys kwam iets te vroeg aan, en de trein die we hadden moeten missen naar Utrecht had vertraging. Daardoor waren we nog voor middernacht thuis.

Het was een heerlijke trip; ik ben geen echte winterman, maar het was wel heerlijk om er even samen uit te zijn.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15728558_3tZqW&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]