Canada 2006: dag 8

Te voet over de Mont Royal
Dit is voorlopig onze laatste dag in Montreal, morgen gaan we een auto oppikken en wat andere plekken in Canada bezoeken.
Deze laatste dag hebben we veel gewandeld; we zijn te voet de Mont Royal op, halfrond en af gegaan. Mont Royal is een heuvel midden op het eiland waarop Montreal ligt; vanaf verschillende plekken op de berg heb je een prachtig uitzicht op delen van de stad.

’s avonds zijn we niet veel verder gekomen dan wat eten bij een mexicaan en een paar biertjes op een terras. Al rond half 10 waren we weer thuis…

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15728666_f3e6X&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]