Walibi World

Al heel lang geleden hadden Annelot, een nichtje van Vincent, en ik afgesproken om een keer naar Walibi World te gaan (het vroegere Six Flags). Vandaag was het zover – Vincent, Annelot, haar vriendin Iris en ik zijn naar de indrukwekkende achtbanen geweest van het park!
Het begon niet al te geweldig, eerst wilden we in de Express (vroeger Superman geheten), maar toen we aan de beurt waren ging de boel kapot. Na een half uur wachten werd ons aangeraden later terug te komen…

Vervolgens naar De Flying Dutchman – en ja hoor: kapot.
Daarnaast is een schommel met draaiend plateau, en die was ook tijdelijk buiten gebruik – iemand had erin gekotst. Na nog even wachten zijn Iris en ik daar toch in geweest.
Vervolgens hebben we met zijn allen de Goliath gedaan, en de Robin Hood, daar zijn de foto’s van. Verder stonden nog de draaimolen, La Via Volta, de wildwaterbaan en de Epress (uiteindelijk nog 2x) op het programma, maar niet iedereen deed alles, ik was de enige die al die dingen gedaan heeft.

Wat mij betreft kan het niet wild en niet vaak genoeg – op naar de volgende keer!

Een gedachte over “Walibi World

  1. Pingback: Apenheul | Sietse's blog

Reacties zijn gesloten.