Feestjes pa en ma, en Tryntje

Op 20 juli zijn mijn ouders 45 jaar getrouwd; alleen is mijn zus met aanhang dan op vakantie. Vlak daarna gaan wij op vakantie, dus hebben we het huwelijksfeest wat naar voren getrokken, naar dit weekeinde van 1/2 juli. Bovendien viert mijn nichtje Tryntje dan haar 50e verjaardag in Delft, en dat konden we mooi combineren.

Vrijdagavond was het verzamelen in onze huisjes in het recreatiepark Koornmolen.
Zaterdag eerst op de foto met de hele familie, en daarna zwemmen (vooral onder water). ’s avonds naar het verjaardagsfeestje van Tryntje in Delft. Leuk om ooms, tantes, neven en nichten weer eens te zien buiten een begrafenis om!

Zondag moest er weer gezwommen worden, en hebben we wat rondgereden in de omgeving. Het is er niet meer van gekomen om met zijn allen uit te gaan eten om het 45-jarig huwelijk te vieren; dat houden we nog tegoed.