Tiësto in de Heineken Music Hall

Lang geleden had ik al kaartjes gekocht, en nu was het dan eindelijk zover – Tiësto in de Heineken Music Hall! ’s avonds zijn we (Vincent, Mijndert en ik) eerst wezen uit eten bij Stairways aan de mariaplaats in Utrecht, en vervolgens naar Amsterdam met de trein.

Tien uur ’s avonds gingen de deuren open; er hing een programma: Tiesto van 0:00 tot 6:00, met daarna nog een uur iemand anders. Dat was even schrikken, ik dacht dat het van 22:00 tot 7:00 zou zijn.
Er stonden al 2 DJ’s te draaien, en die deden dat niet slecht. Om 0:00 nog geen Tiësto, dat werd bijna 0:30.
Maar toen was het ook goed raak – hij draaide een uistekende set zeer dansbare muziek. Ik had zijn concent van vorig jaar gehoord, en die vond ik niet al te sterk, maar deze was uitstekend! En hij draaide door tot 7:00, dus geen na-programma. Gelukkig.

Opvallend vond ik ook dat hij maar weinig van zijn hits draaide; ik heb ze niet gemist – dat wat hij wel draaide was prima.

Vervolgens met de taxi terug naar Utrecht, wachten op de eerste trein hadden we niet zoveel trek in. Om kwart over acht naar bed, en 2 uur ’s middags weer opstaan.