Polen 2006: Dag 5

Na het ontbijt en veel afscheid zaten we weer met zijn vieren in de auto onderweg naar Nederland; de cryptogrammen kwamen weer tevoorschijn. De route terug gaat niet zoals op de heenreis via Berlijn, maar via Dresden, dat scheelt in ieder geval een heel eind hobbelweg.

De autobahnen waren een drama; bij Dresden was er een ongeluk gebeurd dat ons zo’n anderhalf uur gekost heeft. Vervolgens vele files, waarschijnlijk terugkerend vakantieverkeer van het hemelvaartweekeinde. En als uitsmijter nog zo’n twee en een half uur verloren bij wegwerkzaamheden. De cryptogrammen vlogen erdoor, met zijn vieren ging het bij tijd en wijle heel snel.
Helaas moesten we ons erg lang vervelen – uiteindelijk waren we pas half vier ’s nachts in Utrecht…

Ondanks de wat vervelende afsluiting heb ik een heerlijk lang weekeind gehad met het koor Panchanter!