Thailand 2006: Dag 20

Nu is het dan toch echt bijna voorbij. De koffers worden ingepakt en achtergelaten bij het hotel. Pas vanavond half twaalf worden we per vervoer van het hotel naar het vliegveld gebracht voor de reis terug naar huis.
Deze laatste dag gaan we met de sky-train naar de eindpunten van de langste lijn. Het is een leuke tocht omdat je ook nog wat ziet, de trein rijdt boven de wegen. Op een van de eindpunten moest het er maar van komen: McDonalds! De frietjes en BigMac smaakten als in nederland, maar het menu was nogal anders wat drinken betreft. En de prijs is anders: het kost minder dan de helft van wat het in Nederland kost.

Vanaf het andere eindpunt van de sky-train zijn we met de metro teruggegaan naar het park waar we gister ook waren – weer een beetje opwarmen. De airco staat op vriezen in de metro.
Vervolgens verder opwarmen in sauna Babylon, eten bij een restaurant waar we al een keer eerder goed gegeten hadden en voor de laatste keer naar The Balcony.

Nu rest alleen nog de tocht terug naar huis.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15729722_Di2FM&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]