Thailand 2006: Dag 19

De wekker moest weer gezet worden – om 11:20 vertrekt onze vlucht naar Bangkok. Inchecken en dergelijke, en de vlucht verliepen net zo vlot als de vlucht naar Phuket.
In Bangkok per taxi naar het hotel waar we ook de vakantie begonnen zijn; we zouden dezelfde kamer krijgen, suite 2a, maar we kregen per ongeluk suite 7. En die was mooier dan 2a! Dat troffen we dus.

In de middag zijn we naar het park Lumphini geweest. Het was zondag en dat betekende veel families die aan het picknicken waren, en twee airobics klasjes waar je gewoon bij kon gaan staan en mee kon gaan doen. En veel hardlopers, waarvan een deel zo langzaam hardliep dat wandelaars ze nog in haalden…

’s avonds naar onze vertrouwde plek The Balcony waar we ook wat gegeten hebben, en niet al te vroeg naar bed – het is per slot vakantie.

[smugmug url=”https://fotos.sietse.nl/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=15729710_EXkfV&format=rss200″ imagecount=”100″ start=”1″ num=”100″ thumbsize=”Th” link=”lightbox” captions=”true” sort=”true” window=”false” smugmug=”true” size=”M”]