Verhuizing Vincent

Het is achter de rug – Vincent is over naar Utrecht.
Het verhuizen ging in een razend tempo: om half acht stonden de verhuizers voor de deur. Met een lift werden alle spullen naar beneden gebracht, inclusief de piano. De piano viel niet mee, die was binnengekomen met een takel, en dat is een stuk eenvoudiger dan met een lift. Maar de heren hebben het toch voor elkaar gekregen. Om kwart over tien zat alles in de vrachtauto.

In utrecht werden alle spullen weer met een lift door het raam naar de 3e en de 4e verdieping getild. De verhuizers waren rond 12 uur ter plekke, en kwart over twee weer onderweg naar huis. Dat ging ook zeer vlot dus!
Dit keer ging de piano niet met lift van de verhuizers naar boven, maar met de lift van het appartementencomplex, dat vonden de verhuizers een stuk veiliger.

Het uitpakken kan beginnen!