Florida dag 15

Herman was nog een beetje verbrand, daarom zat het strand er vandaag niet echt in. Daarom hebben we de trolley bus gepakt naar St. Petersburg.
Na een rit van 1 uur en drie kwartier kwamen we aan bij de pier. Dat viel een beetje tegen, de pier is niet erg groot en er is weinig te zien.
Toen zijn we de stad een stukje ingelopen, maar dat was hetzelfde laken en pak. Op zich een net stadje, maar er is weinig te doen. Sint Petersburg in Rusland was een stuk leuker…
Wel hebben we nog een heerlijke hamburger gegeten bij Johnny Rocket’s, een hamburgertent volledig in de stijl van de jaren ’50.

Voor de terugweg had Herman een andere buslijn uitgekozen in de veronderstelling dat dat wel sneller zou gaan. Niet dus – ook 1 uur en 45 minuten tot aan Clearwater, daarna nog een stukje met de bus om naar Clearwater Beach te gaan.
Duur is de bus trouwens niet: een dagkaart kost 3 dollar per persoon.

Iets noordelijker op het eiland is wel een mooi breed strand, alleen bij ons hotel is het erg smal.

Het eten en de lokatie van Frenchy’s was gister zo goed bevallen dat we er deze avond, na zonsondergang gezien te hebben op de pier van Clearwater Beach, weer gegeten en gedronken hebben.

Sinds ik het anti-vlooienspul gebruik zijn er geen nieuwe bulten bij gekomen, en de bestaande zijn gelukkig uitgejeukd. Spierpijn is nog steeds erg aanwezig in mijn bovenbeenspieren, voor de rest is het weg. Traplopen is nog steeds een pijnlijke bezigheid.