Florida dag 6

Vandaag ontbijt bij Pondarosa – all you care to eat for only $3,99.
Daar komt nog wel wat bij – belasting en tip zitten nooit bij het bedrag in.

Omdat de storm over ons heen leek te gaan hebben we bedacht dat het wel eens slim zou kunnen zijn om vanmorgen nog te vertrekken naar Miami dat een stuk zuidelijker ligt en minder last zou krijgen van Jeanne. Bovendien hoefden we hier dan niet nog een nacht te blijven (autorijden is morgen verboden).
Herman heeft het hotel in Miami gebeld, maar die mochten ons niet inschrijven omdat ook daar een evacuatie zou kunnen plaats vinden. Dat wilden we niet afwachten, en besloten we vandaag naar Sea World te gaan, en hier nog een nacht te blijven.

Sea World is hardstikke leuk, veel vissoorten en dergelijke gezien; daarnaast waren er prachtige show’s met zeeleeuwen, dolfijnen en ‘killer whales’, een soort walvis.

Wat opvalt bij alle parken, waar we geweest zijn, is de rust – nergens rijen van betekenis. De vakantietijd is duidelijk voorbij, behalve voor Engeland lijkt het wel. Dat verbaasde me nogal, kinderen moeten toch naar school?
Navraag leert dat je in Engeland, mits tijdig aangegeven, kinderen zomaar 14 dagen van school mag halen. Veel Engelsen grijpen dat aan om in de rustige en goedkope tijd op vakantie gaan.

Onderweg terug naar het hotel zien we een electronisch billboard met de tekst ‘Mean Jeanne please go away’.
’s avonds hebben we gegeten bij de buren: een chinees buffet restaurant Ace.

En toen maar wachten op de storm…