Florida dag 2

Niet te vroeg het nest uit, ontbijten, en vervolgens op naar de outlet stores om te kijken of er nog leuke koopjes van merkkleding te vinden waren. Inderdaad zijn we beide prima geslaagd – schoenen, shirts en nog wat zaken gevonden en gekocht.
We zijn eerst bij Premium Outlets geweest, een redelijk nieuw shopping center met veel merkenwinkels; vervolgens naar de wat oudere Belz Factory Outlet wat Herman kende van zijn vorige bezoek; als laatste naar Festival Bay, een gloednieuw groots opgezet prachtig winkelcentrum wat nog half leeg stond.

Ivan, en misschien ook voorgaande tropische stormen, hebben zichtbaar schade achtergelaten – op veel plekken zijn gebouwen beschadigd en zijn bomen ontworteld. Op veel plekken wordt nog gewerkt aan het herstellen van de schade.

We hebben ons bij Bennigans tegoed gedaan aan een groot lap vlees, en daarna terug naar het hotel.

Overigens hadden we gister en vandaag niet een stralend blauwe lucht – het waren de naweeen van de tropische storm Ivan die in lichte vorm terugkeerde.