Sneak Preview: Enemy

enemyAdams leven is saai en eentonig. Met zijn weinig uitdagende baan als professor en een uitgebluste relatie lijken al zijn dagen op elkaar. Wanneer Adam een bijrolacteur ontdekt die sprekend op hem lijkt, neemt Adams leven een onverwachte wending. Zijn dubbelganger blijkt Anthony, een B-acteur die samenwoont met zijn zwangere vrouw. Hoe passen hun levens in elkaar? En wat heeft een mysterieuze, exclusieve nachtclub ermee te maken? Enemy levert voldoende stof om over na te praten, tot ver na het verontrustende slot.

De film Enemy krijgt een 5 want het zakt nogal in na de pauze. Raar einde. Vincent geeft een 7.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>