Tallinn 2011 -2: Terug naar huis

We gaan weer naar huis, helaas met een minder aangename vlucht dan de heenreis. De heenreis was direct van Schiphol naar Tallinn, nu zitten we met een tussenstop op Kopenhagen met enkele uren wachttijd. We reizen weer in plukjes, wij zitten in de eerste lichting van 13 personen. Op Kopenhagen worden we ook nog een keer gesplitst, enkelen kunnen gelijk door naar hun vlucht naar Schiphol, wij moeten dus nog enkele uren ons zien te vermaken.

Op de geheugenkaartjes van mijn fototoestel staan zo’n 600 foto’s, het wordt nog een hele opgave om ze allemaal te bekijken, leuksten eruit te zoeken, te bewerken als dat nodig is, en in verschillende albums op internet te zetten.

Voor Panchanter is het nog niet helemaal afgelopen, in november komt het koor nog een keer bij elkaar voor de Grande Finale. De aanhang heeft aangekondigd er ook bij te willen zijn, nog één keer de gezelligheid en warmte van het koor ervaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *