Naar de madiwodo show

Paul de Leeuw is begonnen met een nieuwe avondshow en het leek me leuk daar een keer als publiek bij te zijn. Je kunt gewoon kaartjes via de madiwodo website bestellen op voor dag die je wilt.
Erben Wennemars doet ook mee in de show, Vincent en ik zijn beide wel een beetje fan van hem, Vincent vanwege zijn schaatsprestaties en ik vanwege zijn twitterprestaties.

We hebben de kaartjes een paar weken geleden besteld voor vanavond – maar toen was nog niet bekend dat Erben maar 2 avonden in de week mee zou doen. Gelukkig was donderdags een van de Erben dagen.

De reis gaat per trein naar Studio C in Almere. Ik verwachtte zoiets als de mega-studio’s als in Aalsmeer maar dat valt tegen. Het is gewoon een gebouw op een bedrijventerrein.
We eten en drinken wat (dat hadden we erbij geregeld) en raken aan de praat met Diny en Annelies, twee vriendinnen uit Apeldoorn, en het wordt erg gezellig.

Een half uur voor de uitzending gaan we de eigenlijke studio in. Geen vrije zitplaatsen, een medewerker van het programma bepaalt waar je mag gaan zitten. Iedereen krijgt nog een glaasje drinken en dan komt Paul voor de reclame even op om de promo live te doen.

En dan begint de live uitzending. Er heerst rust in de studio – iedereen doet rustig wat ‘ie doen moet. Geen stress, geen paniek. Ik kijk veel om me heen, ik vind het leuk om te zien hoe zo’n uitzending nou gemaakt wordt.
Ik dacht dat de presentatoren altijd met een oortje rond liepen, maar dat doet Paul in ieder geval niet. Hij doet echt de uitzending zelf, bedenkt de vragen en de grappen zonder enige hulp. Paul is absoluut een stuk gestegen in mijn achting wat dat betreft.
Erben is leuk maar geen televisiepersoonlijkheid, hij valt nogal weg tegen het overwicht van Paul.

Na afloop is er nog een borrel waar het weer heel gezellig wordt met Diny en Annelies. Helaas moeten we tijdig weg om onze trein te halen, we wisselen gegevens uit en spreken af dat we het nog wel eens over doen. Als het programma lang genoeg blijft bestaan.

Ik heb erg genoten van deze avond, ik wil nog wel eens vaker een uitzending bijwonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *