Sneak Preview: The Joneses

Kate (Demi Moore) en Steve (David Duchovny) Jones lijken het perfecte paar te vormen, met een perfect leven en hun perfecte kinderen Jenn (Amber Heard) en Mick (Ben Hollingsworth). Ze verhuizen naar een prachtig huis in een welgestelde buurt en hebben de mooiste spullen van de buurt. Iedereen kijkt met afgunst naar de voorbeeldfamilie en wil zijn zoals zij. 

Het probleem is echter dat ze geen echt gezin zijn, maar medewerkers van een grote marketingorganisatie die in opdracht van grote bedrijven hun spullen aan de man brengt. De familie Jones maakt deze spullen binnen no-time populair. Gelukkig krijgt Steve op een gegeven moment enig gevoel in zijn donder en stapt langzaam uit zijn rol als marketeer. Kate is echter vastberaden haar werk voort te zetten en houdt voet bij stuk. Kan ze de charmes van haar nep-man weerstaan?

De film The Joneses stevende af op een zeven maar het einde was niet sterk genoeg. Zes en een half.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *