Sneak Preview: Brooklyn’s Finest

Brooklyn’s Finest vertelt het verhaal van de agenten Eddie (Richard Gere), Tango (Don Cheadle) en Sal (Ethan Hawke). Alle drie lijden zij onder het zware politiewerk in New York.

Tango werkt undercover. Hij is geïnfiltreerd in de bende van drugsbaas Caz (Wesley Snipes) en heeft erg veel moeite om zijn ware identiteit te verhullen. Sal moet alle zeilen bijzetten om zijn gezin te kunnen onderhouden en Eddie is bezig aan zijn laatste loodjes in de dienst van de politie. Zijn carrière zit er bijna op, maar het liefst hij zou meteen met pensioen gaan. Eddie, Tango en Sal worden langzaam maar zeker opgeslokt door een wereld van corruptie en geweld. De lotgevallen van de drie bereiken een climax wanneer zij elkaars pad kruisen.

‘Brooklyn’s Finest’ werd geregisseerd door Antoine Fuqua. Hij was eerder ook verantwoordelijk voor de keiharde actiefilm ‘Training Day’, eveneens met een grote rol van Ethan Hawke. Andere films van Fuqua’s hand zijn ‘Shooter’ en ‘The Replacement Killers’.

De film Brooklyn’s Finest krijgt een zes; de tweede helft was duidelijk beter dan de eerste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *