Vliegen met Janna naar Friesland

Vluchtnummer 361

Nu ik met mijn neefjes Maarten en Wouter gevlogen heb begint het ook te kriebelen bij mijn zus Janna. Ze wil eigenlijk wel mee met Wouter, maar dat is niet het idee, het is het verjaardagskadootje voor Wouter, niet voor Janna.
Natuurlijk mag ze wel een keer (of vaker) meevliegen. Vandaag zou ik eigenlijk met een tante van me gaan vliegen maar dat ging niet door en had ik dus een gaatje in mijn agenda. Janna gebeld, en die kon en wilde wel.

We zijn naar Friesland gevlogen nadat we Houten en Utrecht bekeken hadden. In Friesland hebben we ons ouderlijk huis ¬†opgezocht in Aldtsjerk, en het appartementencomplex in Oentsjerk waar mijn ouders nu wonen. Het viel niet mee; toen we vlakbij Aldtsjerk en Oentsjerk waren kreeg ik van vliegbasis Leeuwarden op de radio de opdracht om 2 mijl zuid van de uitvliegroute te blijven – en laat Oudkerk nou recht onder de uitvliegroute liggen… We moesten dus een aantal rondjes draaien voordat we naar ons doel mochten, zoom maar eens in op onderstaande kaart.

Het was een flinke vlucht: 2 uur en 20 minuten, maar het was genieten van begin tot eind; niet in de laatste plaats vanwege het schittende weer en zicht.


View Larger Map

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *